יש רופטופ ,בר מסעדה חדש ומהמם בגג אשדוד שאתם חייבים להכיר.
כי אם אהבתם את הדגים בפסקדו באשדוד אתם תעופו גם על המקום הזה!
התפריט ים תיכוני הנשען על דגה טרייה ופרודוקטים טריים ומשובחים, התפריט משתנה בהתאם להיצע מהים.
המטבח בניצוחו של השף חיים קדוש אשר עבד בפסקדו – מסעדת דגים מצויינת ומוכרת באשדוד.
מנות יצירתיות, מלאות מעוף שלא רק נראות טוב אלא מדהימות בטעמן ובטריותן.
טעימה ממה שאכלנו.
כל מנה הייתה יותר טעימה מקודמתה – ואני לא מגזימה.
סשימי טונה הדרים ברוטב ויניגרט לימונים.
פרוסות טונה אדומה, טריות ובוהקות שהונחו על רוטב הדרי חמצמץ, טעים וממכר ובנגיעות רוטב בזילקום בצלחת לבנה עגולה.
מנה שלא רק נראית מרהיבה – הייתה גם מרהיבה בטעמה.
התחלה 10 מתוך 10!
ברוסקטה עם טונה אדומה, סויה, סלסה ,ג׳ינג׳ר, צ׳ילי ושאלוט.
דג טונה קצוץ, ניכר כי הדג טרי, היה רך ונמס בפה כמו חמאה ברוטב אסייתי נהדר.
ריזוטו סלק, האורז בושל בציר עד למרקם קרמי ודביק עם קרם סלק קרמי וטעים במיוחד, עם גבינת המאירי מפוררת מעל.
מנה שתופסת את העין בשל צבע הוורוד המשגע שלה, ובביס הראשון גם שובה את הרגש.
להמשך הכתבה תוכלו למצוא פה אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחב'רה:
כתבה בבלוג על A.V Roo