במקום כושל במרכז חולון, בו נפתחו ונסגרו הרבה בתי עסק, פועם ופועל כשנה מטבח מרוקאי שמח ומלא רעיונות יצירתיים בשם "בר-מרוק". התוודעתי למקום קצת לפני הסגר הראשון, ואחרי כמה וכמה וכמה משלוחים והזמנות החלטתי שהגיע הזמן להוציא את המקום מהמחבוא כדי שלא אהיה מהבודדים שמכירים אותו. בימים כתיקונם המטבח הזה הופך פנוי בערבים למסיבות "חפלה" מטורפות בין השולחנות והשמחה זולגת מהמטבח גם לשולחנות הרחוב בסביבה שקטה עד שהמסעדה-בר הזו נכנסה לחיים של תושבי האיזור.
- העסק הוא כה משפחתי ומזמין, שהקלוח מרגיש ויודע שהוא במרכז, וכאשר הוא אוכל הוא מצטרף למשפחה האיכותית. בעלי המקום הסתגלו גם לתקופות הסגרים בהם המשלוחים חוברים ל-Wolt ומשרתים את תושבי המרכז. ניתן גם לקחת אוכל מוכן בימי שישי במחירים שווים לכל נפש.
- המחאמ'ר הוא אחת מהמנות הטובות שאכלתי בחיי והפרנות שממולאות בבשר טרי מהגריל יפהפיות ומשובחות.
- הפעם, ברוב סגר נוסף, החלטתי "לפתוח שולחן" בבית, ובר-מרוק מאפשר זאת ברוחב לב.
- השילוב האהוב של לחם-סלטים-בשר לא איכזב.
- פרנה דקה בטעם שום, שבעה סוגי סלטים, שיפוד קבב ושני סטייקים של פרגית ריחנית ארוזים בצורה מדוייקת וטריים כמו שאפשר היה לבקש. הכל היה טעים ומדוייק להפליא.
- התמונות של "הלפני" לפניכם. את האחרי תשאירו לדמיונכם. לא נשאר הרבה פרט לכלים חד-פעמיים. בר-מרוק אף צ'יפרו במלבי איכותי שסגר את פינת המתוק והשאיר, כרגיל במקרה הזה, טעם של עוד.
-
- לטעמי, המסעדה הכי טובה בחולון. ממתין בקוצר רוח להגיע לחפלה בשעות הערב.