בר קוקטיילים בלוקיישן מושלם (יפו)


עדי עזרא פורסם במאי 11, 2021

שישי בצהריים אחרי סיור בסמטאות יפו קפצנו לבר חדש אשר ממוקם בככר קדומים בשם Pick. בר צבעוני ששם דגש על אקולוגיה, מיחזור, שילוב צמחים ועשבי תיבול, הכל בגידול מקומי ממש בגינה הסמוכה בקדמת המקום. הקוקטיילים משלבים אלכוהול, מחיות וסירופים הום מייד, ועשבי תיבול מהגינה שלא רק מקשטים את הקוקטייל אלא גם מורגשים בטעמם. 

בחרנו בקוקטייל Pink, ריבס, תמציות ענבים, לימונדה ורודה ביתית על בסיס ג'ין שהוגש בכוס אקולוגית ממוחזרת, קוקטייל חמצמץ. הריבס,לא כזה פופולרי בארץ וחבל, הוא יותר מוכר בארה"ב ומוגש כפאי ריבס- והם משתגעים עליו ולו בכדי !  הקוקטייל עם הריבס הוא חמצמץ ומרענן. קוקטייל נוסף בשם – Red, ליקר אבטיח ביתי,ליקר פטל צרפתי, תה היבסקוס על בסיס וודקה שהיה מתקתק יותר.

תפריט האוכל הינו מצוצמם אוכל קליל שמוגש לצד הדרינקים. אכלנו צמד לחמניות מק אנד צ'יז, סחוג ירוק ובייקון טלה, סוג של פיוז'ן אמריקאי תימני -עם סחוג חרפרף. מנה מצוינת, המאק אנד צ'יז היה ג'וסי למדי והיה בו שיבוץ של קוביות קטנטנות של בייקון טלה בטעם מעושן, הכל בתוך לחמניית עננים רכה שמרוחה עם סחוג, טיפה חריף ולא דומיננטי.

עוד על על ה-Pick תוכלו לקרוא אצלי בבלוג טועמת ורצה לספר לחבר'ה 

אהבתם? שתפו!
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

בר חדש וצבעוני בככר קדומים ביפו בלוקיישן מטריף עם נוף לים, קוקטיילים מבוססים על צמחים ועשבי תיבול בגידול מקומי ממש בגינה הסמוכה בקדמת המקום. יש תפריט אוכל מצומצם וטעים, לא לוותר על צמד לחמניות בריוש עם מאק אנד צ'יז וקוביות קטנטנות של בייקון טלה.

8
שירות
9
אוכל
8
אווירה
9
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום