כנסו לראות איפה גיליתי פיש אנד צ'יפס מצוין בכניסה לשוק הכרמל

FishAnd הלל הזקן 18, תל אביב יפו

עדי עזרא פורסם בפברואר 18, 2020
מזון מהיר, מסעדות, תמיכה בעסקים קטנים

מי שמכיר את fishand במחנה יהודה ירושלים כן המקום הזה עם ה-fish & chips ישמח לדעת שפתחו סניף חדש בתל אביב בכניסה לשוק הכרמל מצד ימין מול פסטה בסטה. המקום זה הסניף השני בנוסף לזה שבמחנה יהודה שקיים מזה כעשור. המנות הנהדרות מירושלים מוגשות גם כאן.

בתפריט דג קוד בבלילה עם צ'יפס שזו מנה קלאסית, קוד קראנץ', טונה אדומה, דג סלמון, ופילטים של ברבוניות מטוגנים. תוספות אופציונלית, גבינת צ'דר כתומה / גבינת בלו צ'יז- גורגונזולה. בנוסף יש את כל מנות הדגים בגרסה על סלט ופיש בורגר ורוטב טרטר מצוין שמכינים במקום שהולך מצוין עם הדג המטוגן.
הזמנתי טונה אדומה בקראנץ' אנד צ'יפס כי זה נשמע לי מיוחד ולא אכלתי מעולם כזה ולפי המלצה בחרתי בפיש אנד צ'יפס קלאסי שזה דג קוד בבלילה עם צ'יפס.

לבנתיים בזמן שהמתנתי לאוכל שיצא שתיתי שליש בירה הוגרדן מהחבית.

האוכל הוכן והוגש די מהר, מנות חמות ומהבילות. במנת הקוד, קיבלתי 2 פילטים של דג קוד עסיסיים וזהובים. הדג בבלילה של בירה וחרדל דיז'ון. ניכר כי הדג טרי, בשר הדג נימוח בטמפורה נהדרת שהעניקה לו צבע זהוב ומשגע. הדג הוגש עם צ'יפס (איך לא?!), צ'יפס אמיתי מתפוחי אדמה טריים חתוך ידני שטוגן פעמיים, לא איזה משהו תעשייתי, צ'יפס קראנצ'י טעים ! המנה הוגשה עם פלחי לימון, רוטב טרטר מצוין , פירה אפונה, חומץ בירה (ככה האנגלים אכלים את זה), קארי שמכינים במקום וקטשופ.

במנת הטונה האדומה בקראנץ' קיבלתי נתחי טונה אדומה מצופים ומטוגנים שהמרכז עדיין נשאר נא בצבע אדום עסיסי. גם המנה הזו הוגשה עם צ'יפס פריך מתפוחי אדמה טריים. מעל הצ'יפס הוזלף רוטב גבינת צ'דר שהפך את זה לשחיתות כייפית. בפועל, הטונה קראנצ'ית מבחוץ ובשר הטונה היה רך ואפילו חלקו נא, wow ממש משובח, יופי של מנה בטוויסט מיוחד שלא טעמתי בשום מקום אחר.

אהבתם? שתפו!
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

פיש אנד צ'יפס נהדר ממש כניסה לשוק הכרמל. מבחר מנות פיש אנד צ'יפס מצויינות אשר מוגשות בנדיבות עם צ'יפס שטוגן פעמיים מתפוחי אדמה טריים חתוכים.

10
אוכל
10
שירות
9
מגוון
9
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום