GDB נמצא אצלי בטופ של ההמבורגרים האהובים עלי בתל אביב ובכלל. הבשר להכנת ההמבורגר מיושן במשך 21 יום ביישון יבש וקציצת הבשר מורכבת ממבחר נתחי בשר.
הקציצה היא מעיין סטייק טחון קצוץ מוגשת בתוך לחמנייה רכה עם ציפוי של שום שחור שמעניק טעם מתקתק, עלי אורוגולה ומיונז יפני הום מייד שמוכן במקום. הקציצה חלומית, מסת הבשר מאד קלילה,
הכל כ"כ ג'וסי פשוט נמס בפה ובשילוב של הגבינות שנמסו היה פשוט מושלם.
וכך היא נראית אחרי שחתכנו אותה ל-2:
להמשך הכתבה אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחב'רה