המוד שלי


נועם פריאנטה פורסם באוקטובר 12, 2021
מסעדות, מסעדות כשרות

באילת קיימת מסעדת שף חדשה מהניילונים שנפתחה לא מזמן,

מקום קטן וקסום שמתאים לזוגות צעירים המחפשים חוויה קולינרית מושלמת!

המסעדה עצמה ממוקמת בתוך מלון בוטיק קטנטן בשם now.

המיקום שלה קצת קשה, לקח לנו חצי שעה להבין היכן המסעדה נמצאת, אך לבסוף הכל היה שווה את זה.

המסעדה כשרה חלבית, המלצרים נותנים שירות יוצא מן הכלל ופינקו אותנו כיד המלך בקוקטיילים על חשבון הבית מבין הטעימים שיצא לי לשתות.

בעיניי, הקוקטייל המוצלח ביותר שהמסעדה הגישה לנו נקרא "now is now" הוא משלב טעמי ליצ'י ואבטיח, מתוק אך לא מתוק מידי והאלכוהול מורגש.

המלצרים ראו את ההתלהבות שלנו מהקוקטייל והביאו לנו עוד 2 בדיוק כאלה על חשבון הבית.

לראשונה לקחנו מנה בשם "ברזאולה" שזה בעצם כמו קרפצ'יו רק קולורבי שזורקים לתוך תנור ואז הוא נהיה רך חמצמץ וטעים, מעליו פירורי גבינת פטה צ'ילי אדום וצנובר.

ויש לכם את האפשרות לפזר מעל הכל מיץ לימון מה שמשדרג את המנה עוד יותר. מנה גאונית ומרעננת שתאתגר לכם את בלוטות הטעם בקטע הכי טוב שרק אפשר. מומלץ ביותר!

לעיקריות ניסינו את הספיישלים של המסעדה, כאן במנה שלי היתה קצת נפילה כי הטורטיליני החריף שלי היה תעשייתי כמו פסטה של בית מלון וזה היה מורגש, לכן אכלתי מהמנה העיקרית השנייה שהשותף לקח ובשלי כמעט ולא נגעתי.

המנה שהשותף בחר היתה סלומון על מצע של פטריות ברוטב חריף ורוטב שמנת וזו נגיד היתה מנה אלוהית, הפטריות תובלו כל כך טעיםםם, הסגנון של התיבול הזכיר לי קצת סגנון אסייתי קוריאני והדג היה בול במידת העשייה העסיסית שדג סלומון צריך להיות בה.

אחרי כל המנות האלה פתאום הסתכלנו שלשולחן אחר הביאו מנת פתיחה יפייפיה של פוקצ'ה זוהרת ומנצנצת מחכה רק שיבצאו אותה ויתנו בה ביס.

אומנם מנת פתיחה קלאסית במסעדות אבל הביצוע שלה כאן במסעדת מוד שווה הכל.

אז החלטנו שגם לנו בא והיא הגיעה אלינו והוכיחה לנו שהיא לא רק יפה במיוחד אלא גם טעימה כמו שהיא נראית, היא היתה יחסית חלולה מבפנים וקריספית מאוד מבחוץ ובכך כבשה את ליבנו.

לקינוח, למרות שכבר היינו די מפוצצים החלטנו ללכת על גבינה שהיא עוגה, עוגות גבינה הן החולשה הכי גדולה שלי ואם אני שבעה אז תדעו שבשביל עוגות גבינה מוצלחות יש לי קיבה נפרדת.

היא אכן היתה שלמות, מרגישים שהכינו אותה במקום ובאהבה והיא היתה בין המוצלחות שאכלתי,

גם הרוטב פטל היה מושלם ואני מרגישה שמגיע לו מקום כבוד משל עצמו.

אהבתם? שתפו!
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

לסיכום אם אתם יורדים לאילת אל תפספסו את המסעדה הקסומה הזו, האוכל בה מדהים ומאתגר את בלוטות הטעם בקטע הכי טוב שאפשר, המסעדה קיבלה ממני 10 על השירות ועל האווירה הקסומה והכיפית של המקום.

9
שירות
10
אווירה
10
אוכל
8
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום