באילת קיימת מסעדת שף חדשה מהניילונים שנפתחה לא מזמן,
מקום קטן וקסום שמתאים לזוגות צעירים המחפשים חוויה קולינרית מושלמת!
המסעדה עצמה ממוקמת בתוך מלון בוטיק קטנטן בשם now.
המיקום שלה קצת קשה, לקח לנו חצי שעה להבין היכן המסעדה נמצאת, אך לבסוף הכל היה שווה את זה.
המסעדה כשרה חלבית, המלצרים נותנים שירות יוצא מן הכלל ופינקו אותנו כיד המלך בקוקטיילים על חשבון הבית מבין הטעימים שיצא לי לשתות.
בעיניי, הקוקטייל המוצלח ביותר שהמסעדה הגישה לנו נקרא "now is now" הוא משלב טעמי ליצ'י ואבטיח, מתוק אך לא מתוק מידי והאלכוהול מורגש.
המלצרים ראו את ההתלהבות שלנו מהקוקטייל והביאו לנו עוד 2 בדיוק כאלה על חשבון הבית.
לראשונה לקחנו מנה בשם "ברזאולה" שזה בעצם כמו קרפצ'יו רק קולורבי שזורקים לתוך תנור ואז הוא נהיה רך חמצמץ וטעים, מעליו פירורי גבינת פטה צ'ילי אדום וצנובר.
ויש לכם את האפשרות לפזר מעל הכל מיץ לימון מה שמשדרג את המנה עוד יותר. מנה גאונית ומרעננת שתאתגר לכם את בלוטות הטעם בקטע הכי טוב שרק אפשר. מומלץ ביותר!
לעיקריות ניסינו את הספיישלים של המסעדה, כאן במנה שלי היתה קצת נפילה כי הטורטיליני החריף שלי היה תעשייתי כמו פסטה של בית מלון וזה היה מורגש, לכן אכלתי מהמנה העיקרית השנייה שהשותף לקח ובשלי כמעט ולא נגעתי.
המנה שהשותף בחר היתה סלומון על מצע של פטריות ברוטב חריף ורוטב שמנת וזו נגיד היתה מנה אלוהית, הפטריות תובלו כל כך טעיםםם, הסגנון של התיבול הזכיר לי קצת סגנון אסייתי קוריאני והדג היה בול במידת העשייה העסיסית שדג סלומון צריך להיות בה.
אחרי כל המנות האלה פתאום הסתכלנו שלשולחן אחר הביאו מנת פתיחה יפייפיה של פוקצ'ה זוהרת ומנצנצת מחכה רק שיבצאו אותה ויתנו בה ביס.
אומנם מנת פתיחה קלאסית במסעדות אבל הביצוע שלה כאן במסעדת מוד שווה הכל.
אז החלטנו שגם לנו בא והיא הגיעה אלינו והוכיחה לנו שהיא לא רק יפה במיוחד אלא גם טעימה כמו שהיא נראית, היא היתה יחסית חלולה מבפנים וקריספית מאוד מבחוץ ובכך כבשה את ליבנו.
לקינוח, למרות שכבר היינו די מפוצצים החלטנו ללכת על גבינה שהיא עוגה, עוגות גבינה הן החולשה הכי גדולה שלי ואם אני שבעה אז תדעו שבשביל עוגות גבינה מוצלחות יש לי קיבה נפרדת.
היא אכן היתה שלמות, מרגישים שהכינו אותה במקום ובאהבה והיא היתה בין המוצלחות שאכלתי,
גם הרוטב פטל היה מושלם ואני מרגישה שמגיע לו מקום כבוד משל עצמו.