Come to the dark side

Night Cookie לינקולן 19, תל אביב יפו

נועם פריאנטה פורסם בספטמבר 21, 2020
מזון מהיר, מסעדות, משלוחים, תמיכה בעסקים קטנים

כשהשמש שקעה, הכוכבים יצאו והיום של רובכם נגמר יש עסק מופלא שרק מתחיל את היום שלו.
אני מדברת על נייט קוקי.
נייט קוקי הוא המקום המושלם לפיסה קטנה של נחמה מתוקה אחרי יום ארוך ומתיש, לחטא קטן שנוצר בעקבות מאנץ לילי עצבני למתוק או אם יש לחבר יום הולדת ואין עוגה- מגש של עוגיות חמות תמיד יעשה את העבודה!
ויש לי חדשות: הם אף פעם לא יאכזבו אתכם ואף יתעלו על הציפיות.
לפני כמה ימים הזמנתי מגש של 8 עוגיות חמות, לא רק שהן הגיעו חמות- הן היו לוהטות! מאוד חשוב לזכור לא לאכול מהר מידי כדי לא לחטוף כוויה כי אני יכולה להשבע שזה קרה לי.
השירות מהיר מאוד- תוך 30 דקות מתחילת ההזמנה השליח כבר עמד מחוץ לדלת.
אני חייבת להודות שהיה לי מאוד קשה לבחור 8 עוגיות מכל המבחר שהם מציעים אבל בסוף הגעתי להחלטה ואני עכשיו אפרט על כל אחת ממנה.
העוגיות שניסיתי היו:

שוקולדצ'יפ- העוגייה הקלאסית, כשמסתכלים באתר על כל המבחר ואז רואים את הקלאסית עוברת סוג של מחשבה "למה לי להזמין עוגייה קלאסית שרוב הסיכויים אני יודע כבר על מה מדובר וכשיש כל כך הרבה מבחר מיוחד"? אז למזלי לא הקשבתי לקול הזה בראשי וכשהיא הגיעה, חמה ורכה לפה שלי הבנתי שזה ממש לא כמו כל עוגיה שאכלתי, זאת הגרסא המושלמת שלהם לדבר המופלא הזה שנקרא "עוגיית שוקולד ציפס".

בננוטלה- כמה מכם אוהבים את השילוב של בננות ונוטלה? המון. העוגייה מדהימה אך מזהירה אתכם שהנוטלה הרבה פחות מורגשת מאשר הבננה, אם אתם אוהבים טעם של עוגות בננה העוגייה הזאת היא העוגייה האולטימטיבית עבורכם והיא מ-ו-ש-ל-מ-ת!

טופי קרמל ומלח גס- וואו וואו וואו!!!! היא ללא ספק המוכתרת כהאהובה עליי מכל השאר. הטעמים של הוניל מהבצק של העוגיה עם הקרמל והמלח עושים את שלהם, בשום פנים ואופן אל תוותרו על העוגייה הזאת בהזמנה שלכם!

שוקולד חלב-כשמה כן היא, עוגיית שוקולד רכה וחמה מפוצצת במטבעות שוקולד נמסים, מומלצת לאנשים שאוהבים מאוד שוקולד.

חמאת בוטנים ושוקולד לבן-החמאת בוטנים שבתוך הבצק הופכים את העוגייה לעוד יותר נימוחה ממה שהיא כבר וגם נותנים לה מעט מליחות שמשתלבת באופן מושלם עם השוקולד הלבן, אם אתם אוהבים חמאת בוטנים אתם תעופו לחלל עם העוגייה הזאת ללא ספק אחת המוצלחות ביותר שלהם.

לימון ושוקולד לבן- עוגיית לימון רכה עם מטבעות שוקולד לבן. היא היתה פשוט קסומה ושווה לכולם לשלב אותה בהזמנה שלהם.

M&M- העוגייה הזאת היא כמו הקלאסית רק במקום מטבעות שוקולד היא מגיעה עם M&M. היא מאוד יפה וצבעונית אבל לפי דעתי לא יותר טעימה מהקלאסית שלהם.אבל! אם אתם משוגעים על הסוכריות האלה אז אתם תעופו על העוגייה הזאת.

שוקולד מריר וצ'ילי- עוגייה מיוחדת מאוד. מכיוון שאכלתי את כל המופלאות שבתיאורים למעלה עד שכבר הגעתי אליה כבר לא יכלתי לתת עוד ביס פשוט כי היא מאוד דומיננטית, הרבה פחות מתוקה מכל שאר העוגיות, גם פיקנטית וגם עם הרבה אחוזי קקאו.היא מתאימה לאנשים בוגרים בנפשם שבאמת באמת אוהבים שוקולד מריר. אם אתם מזמינים אותה אתם צריכים לתת לה מקום משל עצמה בפה שלכם ולאכול אותה כשממש בא לכם להתענג על שוקולד,היא ממש כמו מלכת העוגיות חזקה ועוצמתית.

אהבתם? שתפו!
אוכל בתל אביבאוכל טעיםמשלוחיםמתוקמתוקיםעוגיותקינוחיםקינוחים טבעוניים
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

לסיכום, בואו לצד האפל, יש לנו עוגיות! כמה טוב שנייט קוקי קיימים והופכים את הלילות החשוכים כתירוץ בשבילנו ללהזמין עוגיות טעימות ורכות ולחטוא לפני השינה. מקווה שבעתיד יהיו עוד סניפים מחוץ לתל אביב ועד אז, אני מגדירה את עצמי במערכת יחסים רחוקה עם העוגיות האלה כי הן טעימות מידי לחיות בלעדיהן

9.9
שירות
10
אוכל
10
מגוון
10
אוכל בתל אביבאוכל טעיםמשלוחיםמתוקמתוקיםעוגיותקינוחיםקינוחים טבעוניים
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום