פיצה חדשה ומפתיעה בסגנון רומאי עם בצק מושלם ותוספות משגעות ומוקפדות שלא תמצאו במקום אחר


עדי עזרא פורסם בנובמבר 14, 2020
מזון מהיר, מסעדות, משלוחים

סוף סוף הגעתי ל-SUPER PIZZA של השף דויד פרנקל מפרונטו והאופה יובל שניר מבר לחם ברחוב לבונטין שבדרום תל אביב. הפיצות מתוך הוויטרינה הארוכה והשקופה מדהימות ומבחר התוספות מעליהן פה הוא אדיר, תוספות שלא מוצאים בכל פיצריה אחרת בעיר כמו פרשוטו, ז'מבון, נקניק מורטדלה, מוצרלה בופאלו מאיטליה, גבינת ברי מצרפת ועוד. במקום אפשר לרכוש בירה מהחבית או יין טוב, אנחנו בחרנו ביין רוזה צרפתי קליל בעל ארומה של  פריחת הדרים וישבנו בחוץ, באוויר הפתוח בהתאם להוראות בתקופת הקורונה. בSUPER PIZZA מעל ל-24 סוגי פיצה עם תוספות שונות כמו שרואים ברומא, הן מתומחרות לפי משקל.

הבצק בסגנון רומאי, מורכב משמונה סוגי קמחים מיוחדים שנטחנים במיוחד בצפון איטליה. בצק אוורירי ובעל קראסט בשוליים כמו לתת ביס בענן, עם תוספות המשלבות גבינות, בשר ורטבים מחומרי גלם מעולים כיאה למסעדת שף. אנחנו לקחנו מעט מכל דבר כך שטעמנו מספר פיצות שונות, פיצה עם שבע גבינות סטייל גראטן ובמקום תפוחי האדמה זה מגיע על צק משגע, פיצת פפרוני טובה אבל לא מרגשת ופיצה עם ז'מבון. הפיצה שהתאהבתי בה היא עם רוטב עגבניות, ממרח עגבניות שמש, מוצרלה באפלו, אנשובי אורטיז, קונפי עגבניות שרי ובזיליקום, לכאורה נשמעת סטנדרטית אך הביצוע היה מושלם.
הבצק אוורירי שהחזיק את כל התוספות הקולניריות ולא קרס, רוטב עגבניות מצוין,אנשובי מלוח שמאזן את המתיקות של עגבניות השמש,היה כל כך ג'וסי וטעים !

להמשך הכתבה על Super pizza תוכלו למצוא אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחבר'ה

אהבתם? שתפו!
אוכל איטלקיאנשוביבולונזבריז'מבוןירקותמוטרלדהמשלוחמשלוחים בתל אביבפיצהפיצה במשלוחפרשוטו
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

פיצות כמו ברומא בטעמים ותוספות משגעים המשלבים בשר, גבינה וירקות. הכל כל כך מוקפד, בצק הפיצה פה הוא עבה אך אוורירי וקליל שמחזיק את כל התוספות הקולינריות מעל מבלי לקרוס. בקיצור פיצה חלומית, כולם ימצאו פה מה לאכול כי המבחר הוא עצום,לא זול בלשון המעטה, אך עדיין ביקור חובה לחובבי הפיצה באשר הם/ן !!!

10
שירות
9
אוכל
10
מחיר
6
אוכל איטלקיאנשוביבולונזבריז'מבוןירקותמוטרלדהמשלוחמשלוחים בתל אביבפיצהפיצה במשלוחפרשוטו
עדי עזרא בלוגרית קולינריה והחיים הטובים - "טועמת ורצה לספר לחבר'ה" לכל הכתבות של עדי עזרא

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום