סוף סוף הגעתי ל-SUPER PIZZA של השף דויד פרנקל מפרונטו והאופה יובל שניר מבר לחם ברחוב לבונטין שבדרום תל אביב. הפיצות מתוך הוויטרינה הארוכה והשקופה מדהימות ומבחר התוספות מעליהן פה הוא אדיר, תוספות שלא מוצאים בכל פיצריה אחרת בעיר כמו פרשוטו, ז'מבון, נקניק מורטדלה, מוצרלה בופאלו מאיטליה, גבינת ברי מצרפת ועוד. במקום אפשר לרכוש בירה מהחבית או יין טוב, אנחנו בחרנו ביין רוזה צרפתי קליל בעל ארומה של פריחת הדרים וישבנו בחוץ, באוויר הפתוח בהתאם להוראות בתקופת הקורונה. בSUPER PIZZA מעל ל-24 סוגי פיצה עם תוספות שונות כמו שרואים ברומא, הן מתומחרות לפי משקל.
הבצק בסגנון רומאי, מורכב משמונה סוגי קמחים מיוחדים שנטחנים במיוחד בצפון איטליה. בצק אוורירי ובעל קראסט בשוליים כמו לתת ביס בענן, עם תוספות המשלבות גבינות, בשר ורטבים מחומרי גלם מעולים כיאה למסעדת שף. אנחנו לקחנו מעט מכל דבר כך שטעמנו מספר פיצות שונות, פיצה עם שבע גבינות סטייל גראטן ובמקום תפוחי האדמה זה מגיע על צק משגע, פיצת פפרוני טובה אבל לא מרגשת ופיצה עם ז'מבון. הפיצה שהתאהבתי בה היא עם רוטב עגבניות, ממרח עגבניות שמש, מוצרלה באפלו, אנשובי אורטיז, קונפי עגבניות שרי ובזיליקום, לכאורה נשמעת סטנדרטית אך הביצוע היה מושלם.
הבצק אוורירי שהחזיק את כל התוספות הקולניריות ולא קרס, רוטב עגבניות מצוין,אנשובי מלוח שמאזן את המתיקות של עגבניות השמש,היה כל כך ג'וסי וטעים !
להמשך הכתבה על Super pizza תוכלו למצוא אצלי בבלוג – טועמת ורצה לספר לחבר'ה