מקסיקו-בתל אביב

Taqueria לבונטין 28, תל אביב יפו

נועם פריאנטה פורסם בדצמבר 13, 2020
מזון מהיר, מסעדות, משלוחים

מזג האוויר התחיל להיות קצת קריר והשמיים הפכו לאפרוריים. במיוחד בצל תקופת הקורונה מזג אוויר שכזה קצת קשה לאנשים כמוני, אוהבי האביב והקיץ. אז ביום קצת אפרורי ומבאס של התפנקות במיטה עם תה חם, החלטתי שאם אני לא יוצאת- אני מביאה את השמחה אליי והאם יש משהו בעולם יותר משמח מאוכל מקסיקני צבעוני וחריף במיוחד? התשובה היא לא, אין.

להבדיל מהרבה מסעדות מקסיקניות בארץ, הטאקריה היא מיוחדת, מכיוון שהתוספות שהמסעדה מציעה והמנות שלה, מאוד מתואמות למקסיקו ולא מתאמצות להתאים לחיך הישראלי, מה שיוצר מנות אותנטיות וטעימות במיוחד שנותנות לך להרגיש כאילו עלית על מטוס ואתה כבר שם.

המשלוח היה מהיר והאוכל הגיע חם מאוד, 30 דקות מביצוע ההזמנה.

**חשוב להדגיש כי המסעדה לא כשרה**

המנות שנטעמו:

קאסדייה קלאסיקו- מנה המכילה טורטייה מטוגנת עם מיקס גבינות וחלפיניו. מנה קלילה וגבינתית עם נגיעות של חלפיניו חריף כבוש, בדרך כלל אני לא עפה על חמוצים, אבל כאן היה שילוב טעמים מושלם של מלוח, חמצמץ וחריף. מומלץ ביותר, המנה מתאימה למי שרוצה לאכול בקטנה מבלי להתפוצץ.

כנפיים חריפות- עטופות ברוטב צ'ילי חריף וחמאה. אני חייבת להגיד כי הן לא מאוד חריפות כפי שמתואר – דרגת חריפות 3, הקאסדייה קלאסיקו היתה לי יותר חריפה והיא בדרגת חריפות 2. החמאה אינה מורגשת אם כי הרוטב מאוד טעים ומיוחד והמנה מגיעה גדולה מאוד ביחס למחיר. במחיר של 34 שקלים קיבלתי מעל 10 יחידות שלמות של כנפיים טעימות, מנה ששווה לחלוק בין ילדים וחוסכת כסף.

בוריטו קלאסיקו צמחוני- כן כן, הפעם בחרתי בצמחוני. תכולת הבוריטו מכילה: גוואקמולה, אורז, שעועית, פיקו דה גאיו, שמנת חמוצה, סלסה, גבינה וחסה. לאכול את הבוריטו זה כמו לאכול קשת שלמה של טעמים, והוא מייצג אוכל מקסיקני, שמח ואמיתי. הטורטייה היתה טרייה מאוד והביס היה רך וזורם. מה שכן- לא הצלחתי לסיים אפילו רבע ממנו כי המנה פשוט ענקית ומתאים לאנשים רעבים במיוחד, תקחו את זה בחשבון.

אהבתם? שתפו!
אוכלאוכל אותנטיאוכל בתל אביבאוכל מקסיקנימסעדהמסעדה איכותית
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

בקיצור
לבקר לוותר

הטאקרייה היא מסעדה נחמדה ושווה למשפחות ותיירים. היא מציעה אוכל מקסיקני אותנטי וחוויה קולינרית מיוחדת במחירים לא גבוהים ואפילו חסכוניים ביחס למחירי המסעדות בתל אביב.

9
שירות
10
מחיר
10
אוכל
8
אוכלאוכל אותנטיאוכל בתל אביבאוכל מקסיקנימסעדהמסעדה איכותית
נועם פריאנטה בת המושבה מטולה שבגליל העליון. מצד אמי אני מגיעה ממשפחה חקלאית שורשית דור שישי מבוני הארץ שמגדלת פירות מתוקים וטעימים במיוחד, בעיקר פירות קיץ (משפחת פיין). מצד אבי, פגשתי את המטבח המרוקאי העשיר בטעמיו ובמגוון המתוקים אותם סבתי מכינה בכל חג ואירוע. להוריי צימרים בגליל העליון ("חלום בגורן"), שם גדלתי בתחום הקולינרי והתיירותי. מילדות פיתחתי אהבה לאוכל, תוך התעניינות במרכיביו. לדוגמא, כבר מגיל 3 התמכרתי לגבינות בשלות. היום, מוצאת אני את עצמי מאוד סקרנית לטעום ולגלות טעמים ריחות ומרקמים חדשים. לכל הכתבות של נועם פריאנטה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

לקחת את איזי אתך לכל מקום